Schilderwerken met een hart voor afwerking!

Uw woning weer als nieuw

Bij M-Decoratie vinden we de buitenkant van uw woning even belangrijk als de binnenkant. Daarom zorgen we er met plezier voor dat de gevel van uw nieuwbouw of renovatie perfect geschilderd wordt. 


Door weer en wind ziet uw woning er na enkele jaren niet meer uit als voordien. Met een likje verf is dit zo verholpen! M-Decoratie in Knokke-Heist schildert het buitenschrijnwerk of de volledige gevel van uw huis, villa of appartement, zodat deze weer straalt. We kunnen ook uw gevelstenen kaleien voor een prachtige, authentieke uitstraling. Ook voor het schilderen, beitsen en vergrijzen van buitenschrijnwerk bent u bij ons aan het juiste ardes.

De rest van uw woning krijgt het ook hard te verduren door regen en wind. M-Decoratie reinigt, ontmost en impregneert uw geschilderde gevelstenen, oprit en terras en ontmost uw dak om deze er weer als nieuw te laten uitzien.


Buitenschilderwerken:

  • Schilderen van gevels, zowel nieuwbouw als renovatie
  • Schilderen, beitsen, vergrijzen van buitenschilderwerk
  • Kaleien gevelstenen
  • Ceder planchettes reinigen en kleuren
  • Tuinpoorten en houten buitenschrijnwerk vergrijzen en kleuren
  • Reinigen, ontmossen en impregneren van gevels, opritten en terrassen
  • Ontmossen daken en geschilderde gevelstenen

Doe eveneens beroep op M-Decoratie voor het reinigen en kleuren van ceder planchettes en het vergrijzen en kleuren van tuinpoorten en allerlei houten buitenschrijnwerk.

Kies voor M-Decoratie voor het schilderen of kaleien van uw woning in Knokke-Heist. Bij M-Decoratie kunt u rekenen op schilders met ervaring, diverse schildertechnieken en een gegarandeerd kwalitatief resultaat. Is uw huis ook toe aan een nieuw likje verf? Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte aan op onze contactpagina.